Funnet i en skuff: Episode 5 - Hatoful Boyfriend 

Hatoful Boyfriend er en spøk du må betale for å høre, og det er en spøk Yahtzee Croshaw gjorde ti ganger bedre på ti ganger så kortere tid i mobilspillet Hatfall. Jeg betalte ikke en dritt, heldigvis. Dette er også et type spill som kunne blitt spilt i en flash player. På internett. Gratis.

Takk til Stine Wiik Kammen som beriket livet mitt med koden til dette vidunderet. Hun skriver ting om Nintendo noen ganger du kan lese om her.

Hva vil du jeg skal anmelde i neste episode? Bruk stemmeretten du ellers ville kastet bort på noe så fåfengt som "Piratpartiet" her i stedet, og stem på det neste spillet i pollen nedenfor. Fuck systemet.

2 kommentarer

Dr Madnar Petrovich

01.08.2016 kl.16:58

Javisst, roasted på ekte vikinge-vis med marshmallows, napalm og grillspyd! Må bare få lov å si at Hatfall er noe av det mest geniale på denne siden av Kauotkeino-opprøret!

Furi har jeg fått testet selv, og det var et ganske okey spill faktisk. De har nesten ikke lånt noe som helst av design fra Afro Samurai, doh. Var fristet til å stemme det opp, men neeeh.

AndyLonn

01.08.2016 kl.18:27

Fantastisk episode, holdt på å le merg skakk i hjel av den siste stingeren.

Skriv en ny kommentar

Kristian Greiner Ådnesen

Kristian Greiner Ådnesen

24, Tromsø

Jeg skriver satireanmeldelser av spill og faen ta deg for å spørre hvorfor. Samarbeider med SPMG.no. Ikke send hjelp. Alt er helt fint. Virkelig.

Kategorier

Arkiv

hits